То на това какво му се регулира,за стоп машинката знам че се прибира до край докато щтракне,но на тази какво има за реглаж си нямам и идея.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Грешка P0235 при 3.0 V6
Collapse
X
-
Утре или в неделя ще сменя машинката и с МЕС ще видя какво става,даже както ме посъветва Любо ще видя на момента какво показва когато натискам педала.Интересно е че тази седмица съм и навъртял близо 1000км. и няма и помен от проблема и забиването,което ме навежда на мисълта че тези коли наистина имат души(или вадят души).
Ще пиша на всяка цена за развитието на казуса.
Comment
-
Днес я закачих на МЕС и се оказа че педала на съединителя е все натиснтат(интересно как работи темпомата) според програмата,смених машинката и сега няма грешка и дава коретно кога е натиснат и кога е свободен педала на съединителя.Дали има връзка с това че тези дни на няколко пъти колата изгасна,после пали и няма проблем.При този мотор оборотите на празен ход от дросела ли се регулират,никога не съм го чистил и се чудя дали не е от него,да взема да го сваля и изчистя и да му направя една адаптация освен?
Comment
-
От цялата гама на 166-цата ме впечатлява единствено 3.0 двигателят. Доказан бензинов звяр. И ако си купувам такъв тип кола, ще е заради този двигател.2.0 турбото също ще е резачка, но вече съм карал подобен и ми се ще нещо по-различно.
Comment
Comment